Oogst & Productiewijze
Feudo di Santa Tresa neemt een volledige hollistische aanpak in de productie van wijn om er voor te zorgen dat ze de omgeving zoveel mogelijk respecteren en de natuur te behouden.
Niet alleen is alle wijn biologisch, op de wijngaard, ook wordt er geen plastic gebruikt en wordt veelvuldig gebruik gemaakt van zonne-energie.
Feudo di Santa Tresa werkt in lijn met de natuur en plant voor langdurige duurzaamheid.
Uitgelichte Wijnen
Appellatie: IGT
Druif: Grillo Viognier
Proefnotitie: De Rina Ianca Grillo Viognier heeft een boeket van tropisch fruit met tonen van vanille. De wijn heeft een uitstekende balans tussen rijp fruit en een fris zuurtje. Goed te combineren met bijvoorbeeld een Spaghetti alle Vongole.
Appellatie: Terre Siciliane IGP
Druif: Fiano
Proefnotitie: Tropisch fruit met tonen van noten, honing en een fijne limoenachtige zuurgraad. Heerlijk met zeevoedsel en pasta marinara
Appellatie: DOCG
Druif: Nero d’Avola – Frappato
Proefnotitie: een rijp boeket met donkere rijpe bosvruchten. Een delicate volle wijn met een lange afdronk. Absolute topper.